Sme slovenská výrobná spoločnosť stoličiek.

Ako sme pomohli spoločnosti Scania Czech Republic vytvoriť príjemné prostredie v ich novej centrále v Prahe

Nadšenie a očakávanie naplnilo vzduch, keď sme sa približovali k dokončeniu tohto jedinečného projektu. Naša firma, špecializujúca sa na výrobu kvalitných kancelárskych a konferenčných stoličiek a kancelárskeho nábytku bola vybraná pre zásadnú úlohu – dodávku nábytku a konferenčných stoličiek pre novú administratívnu budovu spoločnosti Scania v Prahe. Bola to pre nás česť a výzva zároveň.

IMG_4804

 

Scania, globálny líder v oblasti výroby ťažkých nákladných vozidiel a dopravných riešení, si dala záležať na každom detaile svojej novej budovy. A nič nebolo dôležitejšie ako komfort a ergonómia pracovných priestorov. Preto bolo našou úlohou poskytnúť im nábytok a stoličky, ktoré nielenže spĺňajú najvyššie normy pohodlia, ale aj pridajú estetickú hodnotu ich interiéru.


IMG_4861_OK

 

Náš tím odborníkov sa pustil do práce a začal vytvárať dizajnové návrhy nábytku a stoličiek, ktoré budú nielen vizuálne atraktívne, ale budú tiež ergonomické a prispôsobené dlhodobému sedeniu. Naše produkty majú moderný dizajn a sú vyrobené z prvotriednych materiálov, čo zabezpečuje ich odolnosť a trvanlivosť.

Pri takomto významnom projekte nejde len o kvalitu materiálov a dizajne. Museli sme tiež zabezpečiť bezproblémovú dodávku a inštaláciu. S cieľom zabezpečiť toto, náš tím pracoval v úzkej spolupráci so Scania, aby sme presne pochopili ich potreby a požiadavky. Naši kolegovia zabezpečili, že nábytok bude doručený a inštalovaný v čas, aby neobmedzovali pracovníkov v ich každodenných činnostiach.

 

IMG_4914_OK_Small

 

Nakoniec prišiel ten veľký deň – deň, keď sme odovzdávali finálne zariadené priestory. Bol to moment pýchy a radosti, keď sme videli, ako naše stoličky a na mieru vyrobený nábytok zapadli do interiéru tejto nádhernej budovy. Boli sme presvedčení, že sme splnili očakávania Scania a že sme prispeli k vytvoreniu optimálnych pracovných podmienok pre ich zamestnancov.

 

IMG_4900_OK

 

Tento projekt pre nás bol príležitosťou ukázať naše schopnosti a vášeň pre dizajn a kvalitu. Bolo to pre nás potešením spolupracovať s takou renomovanou spoločnosťou ako Scania a byť súčasťou vytvárania jej novej administratívnej budovy v Prahe.

 

IMG_4881_OK

 

Veríme, že naše stoličky budú slúžiť zamestnancom Scania nielen ako miesto na sedenie, ale aj ako symbol komfortu, kvality a profesionality. A sme hrdí, že sme mohli byť súčasťou tohto úžasného projektu.

Späť do obchodu